Често задавани въпроси

Начало // Често задавани въпроси

За собственици на домашни любимци

Абсолютно. Избираме само доверени гледачи, които ще се грижат правилно за вашия любимец, докато ви няма. Ще можете да обсъдите всички нужди на вашия домашен любимец с гледача преди и след потвърждение на резервацията.

Веднага след като резервирате гледач на домашен любимец чрез нашата платформа и след като избраният гледач се е съгласил с резервацията, което може да отнеме до 48 часа.

До 7 дни преди датата на резервация, анулирането е безплатно. Ако трябва да промените плановете или решението си, моля, следвайте нашите Правила за анулиране.

Ако случайно гледач анулира потвърдена резервация чрез системата, ние ще ви помогнем да потърсите заместник или ще възстановим цялото ви плащане.

Съветваме ви след като си размените телефонните номера да се чуете и/или видите, за да изговорите абсолютно всички детайли и после гледачът да може да ви информира регулярно за вашия домашен любимец, докато ви няма.

За гледачи на домашни любимци

Лесно. Следвайте стъпките в страницата „Стани гледач“ и нашият екип ще се свърже с вас, за да продължим с кандидатурата.

Ще получавате месечни плащания от PetStay за всички ваши успешни резервации през платформата. Подробна информация ще бъде предоставена по време на процеса на кандидатстване.

Зависи индивидуално от всеки гледач и варира в зависимост от критерии като личен опит с домашни любимци, тип настаняване, местоположение, професия, рейтинг и т.н. Със сигурност можем да ви посъветваме, така че да бъдете конкурентоспособни, но и справедливо възнаградени.

До 7 дни преди резервация собственикът на домашен любимец може да анулира по всяко време безплатно. Между 7 и 3 дни преди резервацията, той ще бъде таксуван 50% от общата сума на резервацията. Ако резервация бъде анулирана след 72-ия час преди престоя, той ще бъде таксуван с пълната сума.

В момента нашата платформа не включва допълнителни такси за обслужване за собствениците на домашни любимци и има малка такса за обслужване за всяка одобрена резервация на гледачите. Подробна информация ще бъде предоставена по време на процеса на кандидатстване.