Как да oткриете любящ дом?

Как да oткриете любящ дом?

Търсенето на грижовен дом за вашето куче или коте докато ви няма може да бъде предизвикателство, но с PetStay имате възможността да намерите идеалното място за вашето любимо животно.

Това е вашият бърз гид към откриването на любящ дом, където вашето куче или коте ще бъдат обгрижвани и обичани.

Използвайте PetStay платформата:
PetStay е първата от своя род платформа в България за намиране на доверени гледачи в техните домове. С нас можете да разглеждате профилите на гледачите и да намерите този, който най-добре отговаря на нуждите и предпочитанията на вас и на вашето животно.

Съгласувайте ценностите:
Намерете хора, чиито ценности и начин на грижа съответстват на вашите. По време на резервация вие ще можете да дадете максимално информация за вашия любимец и неговите навици, както и да попитате гледача за неговите. Важно е да бъдат споделени подходите към възпитание, хранене, тренировки и други аспекти от грижата.

Следете прогреса и поддържайте комуникация:
След като вашият любимец бъде настанен във времения му дом, бъдете активно ангажирани и следете прогреса му. Поддържайте открита и редовна комуникация с грижителите, за да се уверите, че вашето животно е щастливо и здраво.

Нека PetStay бъде вашия начин да се насладите на почивката без вашия любимец, знаейки, че сте открили грижовен дом за вашето любимо животно. Вярваме, че всеки член на семейството заслужава да бъде окриляван с любов и грижа и сме тук, за да ви помогнем да намерите перфектната грижа за вашето куче или коте.