Адриана А.

Проверен

Настаняванe на любимци

квартал Овча купел, София

За Адриана

     От малка много обичам животните. На 8 години ми взеха първото 🐶 , за което изцяло сама се грижех и научих много за грижите за най-добрият приятел на човека.

     Редовно ходим в приюта в гр. Перник и помагаме с каквото можем на четирикраките приятелчета. Също така се грижим и за зайчетата от организацията Bunny Rescue Bulgaria. Сега имаме осиновено гонче-подобно и чилийска катерица.Живеем в непосредствена близост до голяма поляна ( Бъдещ парк ,,Кукуряк") и парк ,,Овча купел".

      Много мои приятели ми дават косматковците си, когато имат ангажименти извън София и всички си тръгват много доволни. Ще съм на разположение на собствениците за снимки и видео разговори.❤️

Ревюта

5.0 8 Ревюта

Iva N.

Домашни любимци: Айра

София, България

24 март, 2024

Благодаря на Ади за прекрасните грижи за 5-месечната Айра и за спокойствието, което ми донесе докато беше при нея. Много помогна и нейното страшно мило и общително кученце Джипси, с което са си играли неуморно на голямата поляна до тях. Препоръчвам да се доверите на Ади и с вашия домашен любимец!

Vassil I.

Домашни любимци: Желязко

София, България

17 март, 2024

Ади се справя изключително добре с Желязко и мога да и имам пълно доверие.

Бисер Ж.

Домашни любимци: Холи

София, България

13 март, 2024

Изключително отговорна и внимателна. Страхотна е. Холи много се привърза към Адриана. Информираше ме за кученцето по време на престоя за поведението й с разговори, снимки и видеа. Със сигурност бих й доверил Холи пак.

Илия Д.

София, България

8 март, 2024

Изключително доволни сме от отношението на Адриана. Нашият Чипи беше много щастлив при нея, сближиха се с нейната Джипс и през цялото време бяхме абсолютно спокойно, че той е в добри ръце. Препоръчвам горещо :)

Петя М.

Домашни любимци: Хера

София, България

7 февруари, 2024

Ади е много мила и отговорна, изпращаше ми снимки и клипове, бях в пълно спокойствие, че Хера е в добри ръце. Отделно Хера се хареса от пръв поглед с нейната Джипс и играта им беше на макс, като си я взех беше толкова изтощена от игри, колкото не съм я виждала никога досега. 😄 Със сигурност бих доверила Хера отново на нейните грижи.

Ivaylo R.

Домашни любимци: Prince & Sparkle

София, България

6 февруари, 2024

Супер доволни!!! Бяха много грижовни и отговорни! Кучетата ни се върнаха щастливи. Горещо ги препоръчвам!

Vassil I.

Домашни любимци: Желязко

София, България

30 ноември, 2023

Ади се справи прекрасно с трудния Желязко! Няма забележки и бих и се доверил отново.

Николай П.

Домашни любимци: Бъди

София, България

2 ноември, 2023

Доволен съм от избора, който направих за моя домашен любимец - Бъди. С Адриана имах възможността да се запознаем лично преди деня на резервацията, така както и Бъди да опознае средата, в която ще бъде разхождан. В дните, които Бъди беше на гости получавах регулярно снимки и видеа и информация относно неговото поведение. С нейния домашен любимец - Gypsy не е имало проблем и двете кучета са си съжителствали заедно.

Заетост

Настаняване кучета

38.00 лв. нощ

Настаняване котки

32.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи