Елена И.

Проверен

Настаняванe на любимци

ж.к. Христо Смирненски, Пловдив

За Елена

Здравейте, ние сме двойка - Елена и Неделчо, която има само едно хамстерче за домашен любимец, но обожаваме кучета, котки и зайци.
Много ще се радваме да ни поверите вашият любимец, а ние ще се погрижим престоя му вкъщи да бъде страхотен. Дечо е гледал пекинез 15 години, а аз за съжаление не съм имала тази възможност, тъй като родителите ми като дете не ми позволяваха да гледаме животинче, но пък за сметка на това страшно много им се радвам и за мен би било изключително забавно (като разбира се, не подценявам отговорността, която ще носим за нечий четирикрак любимец) да имаме възможността да се грижим за куче или котка, било то и на някой друг.
Работата ми е на компютър и съм свободна да си взимам home office дни, за да съм с животинчето вкъщи и  то да не се чувства самотно.

Нямаме конкретни изисквания или предпочитания, но апартамента, в който живеем не е много голям (около 60-65 кв.м.), затова вие преценете спрямо големината на домашния любимец, дали ще му бъде комфортно вкъщи на такава територия.

Заетост

Настаняване кучета

30.00 лв. нощ

Настаняване котки

20.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Пловдив, България Намери още гледачи