Илайда Б.

Проверен

Настаняванe на любимци

Варна Център, Варна

За Илайда

Здравейте, аз съм Илайда и съм на 25 години. От малка съм заобиколена от животни, като това е и причината да са ми голяма слабост. През годините съм имала домашни любимци, като за момента нямам, но това още повече буди желанието в мен да се грижа с цялата си любов за Вашите. 

Имам опит с грижата към домашните любимци на приятели и познати, както и имам подходящите условия за престоя. Водя активен начин на живот, може да сте сигурни, че ще отделям нужното време за игри и разходки с Вашият домашен любимец.

Ще се радвам, да се обърнете към мен с предварително зададени специфични инструкции относно грижата към Вашата животинка, за да може престоят им да бъде максимално приятен и ползотворен и да се чувстват като у дома. 🙂

Ревюта

5.0 5 Ревюта

Ивелина Б.

Домашни любимци: Мишел

Варна, България

23 февруари, 2024

Благодаря на Илайда за грижите за Мишел! Много точна и коректна, с внимателно отношение, получих си обратно кученцето чистичко, спокойно и доволно! Препоръчвам!

Zheni C.

Домашни любимци: Смоки

Варна, България

11 февруари, 2024

Илайда е изключително мила и отговорна. Обича животните с цялото си сърце. Смоки се влюби в нея от пръв поглед. Престоят му в дома на Илайда мина много добре. Тя се отнесе с разбиране към всички наши изисквания. Благодаря и много за грижите и я препоръчвам горещо!!!

Десислава Ч.

Домашни любимци: Джой

Варна, България

29 януари, 2024

Илайда ни спечели от първия разговор с топлота, отзивчивост и видима любов към животните. От въпросите й за навиците на кучето ни стана ясно, че има опит, а и че ще се грижи за Джой с удоволствие, освен с внимание. Бяхме във връзка по време на престоя, така че виждахме, че кучето е не само обгрижено, но и се забавлява. Когато си я взехме, Джой беше спокойна, разходена и доволна, и даже получила подарък! :) Радостни сме, че в лицето на Илайда намерихме добър човек, при когото кучето ни да остава, когато се налага! Със сигурност ще търсим услугите й отново! :)

Павлина З.

Домашни любимци: Лео

Варна, България

30 октомври, 2023

Благодаря на Илайда за обичта и грижите за нашия Лео, кокер на 3 години! Това беше първото му отделяне от дома, периодът не беше малък, но през цялото време бях изключително спокойна. Много мила и грижовна, непрекъснато поддържахме връзка, кучето получаваше внимание и грижа, така че да не почувства липсата ни. Благодаря на Илайда за вниманието и отношението! При следващото ни отсъствие отново ще се доверим на Илайда! Препоръчвам на всички, които се нуждаят от временен дом за своите домашни любимци!

Александрина А.

Домашни любимци: Рио

Варна, България

5 октомври, 2023

Искам сърдечно да благодаря на Илайда за положената грижа към моето момче. Първо комуникацията ни беше много лесна и приятна, тя предложи да вземе Рио, но тъй като той е малко по-специален държах аз да и го оставя. Предварително бяхме обсъдили детайлите, въпроси и от двете страни, както и уточнихме други неща на живо. Изключително мила и грижовна, личеше си определено, че обича животни. Благодаря и много, че не се отказа, защото Рио никога не се е отделял от мен и е голямо бебе, вдига много шум, но тя успя да го успокои и да прекарат надявам се и за двамата приятно време заедно. Потдържахме връзка през цялото време, изпращаше ми клипчета и снимки, а моят дивак изглеждаше щастлив. Благодаря също така и на брат и, който си е поиграл с него. На следващия ден ми го върна, разходен и доволен. Благодаря отново за положените грижи и усилия. Бих препоръчала Илайда с двете ръце, ако искате и вашият домашен любимец да бъде обгрижван с внимание. Също така, бих използвала услугите и отново :))

Заетост

Настаняване кучета

35.00 лв. нощ

Настаняване котки

20.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Варна, България Намери още гледачи