Дона Г.

Проверен

Настанява кучета

Младост 1, София

За Дона

 

Здравейте, аз съм Дона, на 23 години от София и не, не мога да си представя живота без домашен любимец! 🐾 С кученца живея от първите си дни, всъщност без тях живота ми се струва някак непълен… Разходките са ни любима част, но и излежаването на дивана е приятно. 

Любовта и вниманието, което ще получи вашият домашен любимец е двойно, тъй като в момента живея с приятеля си - Божо. Двамата сме студенти и това е причината да нямаме постоянен домашен любимец вкъщи. Готови сме да отдадем цялата си любов и да предразоположим максимално вашия домашен любимец чрез игра, думи и много, много гушкане, като от ваша страна ще очакваме пълна информация за неговия характер, навици и график. 

С удоволствие ще се погрижим за вашето приятелче и обещаваме, че няма да прекаляваме с бисквитките! 🤫 Приемаме всякакви косматковци - малки, големи, смешни и още по-смешни, даже и по две.  

Имаме две условия от наша страна към вашия любимец:

1. Да има изградени хигиенни навици и да не пишка/ака вкъщи 

2. Да не унищожава покъщнината ни, което включва гризане/копане/драскане на стени и врати, копаене по саксии и късане на растения, качване по масата и други подобни произсшествия

 

И нали знаете…:

“You can usually tell that a man is good if he has a dog who loves him.”

– W. Bruce Cameron 

 

Ревюта

5.0 5 Ревюта

Шенел Х.

София, България

2 декември, 2023

Дона се погрижи чудесно за нашето бебе Голдън ретривър :) Изпращаше но клипове и снимки през цялото време. Пак бихме ѝ гласували доверие без да се колебаем.

Bianka T.

Домашни любимци: Аби и Арти

София, България

4 ноември, 2023

Искаме много да благодарим на Дона и Божо за страхотното отношение към нашите две кученца - Аби и Арти. Те бяха невероятни с тях, всички думи са слаби за да ви опишем с каква грижа и любов ги гледаха! При тях те се чувстваха, като у дома си и се завърнаха при нас спокойни, щастливи и без стрес. Благодарим ви най-сърдечно!

Полина Ц.

Домашни любимци: Мира

София, България

15 октомври, 2023

Не мога да похваля достатъчно Дона и Божо - те бяха перфектните домакини на нашата Мира! Имат много опит с гледането на малки и големи породи кучета, имат усет, търпение и подход към животните и най-важното - дават им безкрайна обич и внимание! :) Изключително топли, мили и сърдечни хора! Убедена съм, че Мира се чувстваше като у дома си при тях и много бързо се отпусна и привърза :) Престоят й при тях беше едновременно спокоен и разнообразен, изпълнен със слънчеви дрямки, весели игри и разходки, на ежедневните снимки, които изпращаха винаги изглеждаше щастлива и доволна! С две ръце препоръчвам Дона и Божо и със сигурност ще ги помоля да се грижат за нашато момиче отново! :)

Райна В.

Домашни любимци: Йоши

София, България

26 септември, 2023

Дона и Божо са страхотни и усмихнати хора. Много обичат кучета и се грижат за тях, както стопаните им. С удоволствие бих ползвала услугите им отново без никакви притеснения.

Виктория Г.

Домашни любимци: Бела

София, България

8 септември, 2023

Искам да споделя огромната си благодарност на Дона и нейният приятел за това, че се грижиха за Бела. Тъй като до сега не ми се беше налагало да я оставям при хора с които не се познаваме лично бях малко притеснена, но те бързо стопиха дистанцията и накараха Бела да се чувства като у дома си. През цялото време ми пращаха снимки и клипове докато се забавляват, разхождат и гушкат. Дона и приятеля и са изключително мили и грижовни и съм повече от щастлива, че избрах тях! Каквото и да напиша тук няма да успее да изрази най-важното нещо, а именно тяхната енергия и отговорност и любов към малките косматковци. Препоръчвам с две ръце и отново много благодаря за прекараното време с Бела. <3

Заетост

Настаняване кучета

40.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи