Николай П.

Проверен

Настанява кучета

Божурище

За Николай

Здравейте, казвам се Николай Петров и съм на 27 години. От 4 месеца прекарвам значително време вкъщи, работейки по свои лични проекти. Реших, че съвместно с личните си ангажименти мога да предложа качествена и надеждна услуга, като гледач на Вашия домашен любимец.

Запознат съм с грижите и отговорностите, които всеки стопанин на домашен любимец има. Избирайки ме за временен гледач, вашето куче ще има възможност да съжителства и да общува по кучешки с кралската особа - Бъди. Бъди е добре социализиран и обучаван индивидуално и в група неотлъчно от стопанина си куче.

Живея в къща с двор в непосредствена близост до зелени площи, която се намира на 17 км. от центъра на гр. София. В същата къща на отделен етаж живеят две кучета, с които вашият домашен любимец може да се запознае. До определената локация се пътува по нов асфалтов път, за който не се изисква винетна такса.

Условия за прием: Предпочитам да ни гостуват малки до средно големи кучета, свикнали да обитават домашни среди и пространство. Кучетата трябва да са социални, здрави, да не са проявявали агресия към себеподобни и хора, с поставена годишна ваксина и активни за времето на престой обезпаразитявания и да имат изградени хигиенни навици.

Моля в хода на резервацията да представите детайлна информация за вашето куче относно: хранителен режим, алергии (ако има такива) и всякаква друга информация, с която трябва да бъда запознат.

Определената цена включва занимания и грижи за вашия домашен любимец в контролирана домашна обстановка, редовни разходки и регулярно споделяне на видеозаписи от престоя.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Допълнителните услуги, които мога да предложа са: частичен груминг включваш индивидуални процедури по разресване (ако породата го изисква), почистване на очи/уши и подрязване на нокти. Транспорт при предварителна уговорка. Обучение на ново умение.

Оставям допълнителен канал за директна връзка - facebook.com/Nikolay.Petrov.Ima.Kak (необходимо е да се копира), разбира се предлагам и лична опознавателна среща.

 

 

Заетост

Настаняване кучета

38.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Божурище, България Намери още гледачи