Николай П.

Проверен

Настанява кучета

Божурище

За Николай

Здравейте, казвам се Николай Петров и съм на 27 години. От известно време прекарвам значително време вкъщи, работейки по свои лични проекти. Съвместно с личните си ангажименти, мога да предложа качествена и надеждна услуга, като гледач на Вашия домашен любимец.

Запознат съм с грижите и отговорностите, които всеки стопанин на домашен любимец има. Избирайки ме за временен гледач, вашето куче ще има възможност да съжителства и общува по кучешки с кралската особа - Бъди. Бъди е добре социализиран, обучаван индивидуално и в група неотлъчно от стопанина си куче.

Живея в къща с двор, която се намира на 17 км. от центъра на гр. София. В къщата на отделен етаж живеят две кучета, с които вашият домашен любимец може да се запознае. До определената локация се стига по нов асфалтов път, за който не се изисква винетна такса.

Условия за прием: Предпочитам да ни гостуват малки до средно големи кучета, свикнали да обитават домашни среди и пространство. Кучетата трябва да са социални, здрави, да не са проявявали агресия към себеподобни и хора, с поставена годишна ваксина и активни за времето на престой обезпаразитявания и да имат изградени хигиенни навици.

Моля в хода на резервацията да представите детайлна информация за вашето куче относно: хранителен режим, алергии (ако има такива), навици и всякаква друга информация, с която да се съобразявам.

Определената цена включва занимания и грижи в контролирана домашна среда, постоянно видеонаблюдение на двора (периметър обхващаш обособеното мястото за игри), редовни разходки и регулярно споделяне на снимков и видеоматериал от престоя.

Оставям допълнителен канал за въпроси  - facebook.com/profile.php?id=61556257174099 (необходимо е да се копира).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Услуги срещу допълнително заплащане:

Транспорт от адрес до адрес (предварителна уговорка);

Частичен груминг включваш - индивидуални процедури по разресване (ако породата го изисква), почистване на очи/уши и подрязване на нокти;

Обучение на ново умение (базирано изцяло на позитивния метод).

 

Запознай се

Виж видеото, за да разбереш повече за Николай

Ревюта

5.0 1 Ревюта

Лъчезар К.

Домашни любимци: Меф

Божурище, България

16 март, 2024

Ники е прекрасен домакин, на който спокойно може да доверите кучето си. Не само за престой и разходки, дори и за тренировки. Всички насоки свързани с обучението на Меф, бяха следвани. И аз и Меф останахме много доволни от отношението на Ники. Изключително дружелюбен, разбран и въобще готин! 10/10!!!

Заетост

Настаняване кучета

38.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Божурище, България Намери още гледачи