Марина Р.

Проверен

Настанява кучета

Бургас Център, Бургас

За Марина

Здравейте!

Аз съм Марина и с удоволствие бих се грижила за вашия домашен любимец.  Имам куче (Лея, английски булдог на 3 години), която е дружелюбна към други животни. Живея в Бургас близо до Морската градина и с моето куче обичаме да си правим разходки сутрин и вечер. Гледала съм домашни любимци на мои приятели и за мен е било изключителна радост, но и отговорност. Идеята на платформата е страхотна и бих участвала, като ще се постарая вашия домашен любимец да се чувства като у дома си. 

Предпочитам  да се грижа за малки породи кучета, тъй като живея в апартамент. Държа вашия любимец да е ваксиниран и с изградени хигиенни навици. Не работя от вкъщи, но за сметка на това живея близо до работа, както и редовно наблюдавам с wifi камера моята Лея. 

 

https://www.facebook.com/marina.kuneva1/

https://www.instagram.com/marinakuneva91/

Ревюта

5.0 2 Ревюта

Мария Я.

Домашни любимци: Хари

Бургас, България

9 юли, 2024

Престоят на Хари при Марина и Лея беше чудесен! Хари беше обгрижван по най-добрия начин, разхождаше го сутрин и вечер, постоянно получавахме снимков материал и информация. Условията и грижите, които Марина полагаше за него, бяха като за своя домашен любимец. При необходимост, Хари със сигурност ще й гостува отново. Благодарим :)

Десислава М.

Домашни любимци: Оливия

Бургас, България

2 януари, 2024

Благодарна съм, че с Оли срещнхме Марина и Лея. Чувствах се толкова спокойна докато пътувах и Оли беше при тях. А Оли не искаше да си тръгва :) Страхотни са и двете!!! Благодаря ;)

Заетост

Настаняване кучета

35.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Бургас, България Намери още гледачи