Margarita V.

Проверен

Настанява кучета

Младост 4, София

За Margarita

For English see below.

Здравейте! Казвам се Маргарита и от много малка обичам да се грижа и да съм заобиколена от всякакви животни. Имала съм три кучета до момента, както и други домашни любимци. Имам не малко опит в полагане на грижи за различни породи кучета, както малки, така и по-големи и на различна възраст.

В момента нямаме домашен любимец и с радост бихме помогнали в грижите за вашия косматко, докато ви няма.

Заедно с моя приятел, с когото си поделяме грижите за гостите ни и така получават двойно повече внимание, живеем в Младост 4, близо до няколко парка, като има и затворени кучешки градинки. При желание на стопаните пускаме кучетата да потичат и играят там. Можем да отделяме време за сутрешни и вечерни разходки, ако се налага и през деня. Работим от вкъщи и именно затова можем да обръщаме внимание на вашия косматко през цялото време, като това ще допринесе да се чувства по-малко самотен на ново място. По време на престоя при нас ще поддържаме връзка, като винаги изпращам снимки и клипчета от разходки и игри вкъщи.

Ако желаете може да се срещнем преди престоя, за да се запознаем с бъдещия ни гост.

Очаквам от вашето куче да е обезпаразитено, ваксинирано и да е приятелски настроено. 🐶 

Hey! My name is Margarita and since I was very young, I have been passionate about taking care of of all kind of animals. So far, I have had three dogs, as well as other pets. I have experience in raising and caring for various dog breeds, both small and larger ones. My friends and relatives trust me to take care of their four-legged friends whenever they are unable to watch them.

I will be glad to help take care of your pet while you are away!

My boyfriend and I are living in Mladost 4, close to several parks, including dog parks where we can let your dog run freely. We are available for morning and evening walks, and if necessary during the day. We mainly work from home, which is why we can pay attention to your furry friend throughout the whole day, helping them feel less lonely when being in a new place. At the moment, we don't have our own pet, so it's not a problem if your dog doesn't get along with other breeds.  🐶

 

Ревюта

5.0 11 Ревюта

Денислав С.

Домашни любимци: Фрея

София, България

13 май, 2024

Оставяте домашния си любимец в сигурни ръце ! Маргарита е страхотна и супер грижовна. Редовно получавах снимки клипчета на моето куче и нямах никакви притеснения относно това дали се грижи за нея. Също така локацията, в която се намира предразполага за приятни разходки и игра в кучешки градини. Няма как да съм по-доволен !

Костадинка Т.

Домашни любимци: Лари

София, България

2 май, 2024

Маргарита се грижи прекрасно за моето куче като ми праща редовно информация за него. Кучето е много спокойно с нея, аз също :)

Denitsa G.

Домашни любимци: Тоби

София, България

25 април, 2024

Препоръчвам Марги с две ръце! Изключително грижовна, заинтересована и комуникативна. Бяхме в постоянен контакт, изпращаше снимки и видеа от престоя на Тоби при нея. Личи си, че е любяща към четириногите ни приятели и наистина полага усилие, за да се чувстват добре. Тоби беше много щастлив и със сигурност ще повторим.

Slavena S.

Домашни любимци: Папая

София, България

14 април, 2024

Със сигурност препоръчвам Маргарита. Пращаше снимки и видеа на кученцето ми през цялото време. Нямах никакво притеснение докато Папая беше при нея.

Мария П.

Домашни любимци: Бари

София, България

6 април, 2024

Маги е страхотна! През целия престой на Бари, тя ми изпращаше снимки и клипчета, заради които имах пълното спокойствие, че е в сигурни ръце. Тя се съобрази с всички негови навици, продължи дори и дресировките му, за да не забрави командите. Отново ще се възползвам от услугите и, за да съм уверена, че Бари е в сигурни ръце.

Костадинка Т.

Домашни любимци: Лари

София, България

18 март, 2024

Кучето ми се чувстваше прекрасно при Маргарита. Тя пращаше детайлна информация по време на престоя. Това, което ме впечатли, е, че Маргарита опозна кучето ми с неговите навици и особености. Препоръчвам.

Николета Г.

Домашни любимци: Маги

София, България

4 март, 2024

Маги се справи чудесно с грижите към нашата косматка. :) Комуникацията беше лесна и получихме бързи отговори на всички въпроси. Беше много проактивна и имаше желание и интерес да се запознае с навиците на кучето. Постоянно изпращаше снимки и видеа, така че през цялото време бяхме в течение и бяхме спокойни, че нашето куче е в добри ръце - накрая не искаше да си тръгва! :) С удоволствие бихме се възползвали отново и пак благодарим за прекрасното старание.

Радина Ц.

Домашни любимци: Арти

София, България

6 февруари, 2024

Маги е страхотна! Държеше ни в течение през целия престой на кучето ни и изпращаше снимки и видеа, на които той беше видимо доволен. :) Бяхме спокойни, че е с нея.

Паскал Ж.

Домашни любимци: Томи

София, България

3 януари, 2024

Маги е страхотна! Оставихме нашето куче при нея за 3 дни и си го взехме по-щастливо от всякога. Маги е комуникативна, отговорна и разбира от отглеждането на домашни любимци. Със сигурност бихме се свързали отново с нея. Препоръчваме я горещо!

Кристина Д.

Домашни любимци: Кая

София, България

18 ноември, 2023

Изключително доволни сме от грижите и вниманието, които получи Кая при престоя си. Маги направи всичко възможно Кая да се чувства у дома. 🏠 Силно препоръчваме!

Ива С.

Домашни любимци: Роби

София, България

1 ноември, 2023

Много съм доволна от отношението на Маргарита по време на ангажимента ѝ да гледа кокерчето ни Роби. Беше много любезна, искаше да бъде максимално подготвена, за да осигури спокойния му престой и задаваше много хубави въпроси относно навиците му. Получавах снимки и видеа всеки ден, а на тръгване даже се беше погрижила да бъде и разкрасен 😍

Заетост

Настаняване кучета

35.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи