Анелия Н.

Проверен

Настанява кучета

Гео Милев, София

За Анелия

Здравейте и добре дошли на нашият профил. Ние сме стопаните на Дара, която е второто ни осиновено куче. Дара е спокоен и нежен слънчак, обичаща компанията на други кучета, игрива и добра домакиня 😊 Тя е кастрирана, ваксинирана, редовно обезпаразитявана дама, която припознава целият човешки, кучешки и котешки свят за свой приятел, и с радост би си имала компания у дома.

Кои сме ние : двойка добронамерени кучелюбци, която от 16 години има опит с отглеждане на куче като домашен любимец. Възпитани и отговорни хора сме и ще се съобразим с динамиката, и режима на вашето куче. Обичаме дългите разходки, винаги на повод за ваше и наше спокойствие, и не се притесняваме да събираме специалните маргаритки, които нашите хубостници оставят след себе си 😊 С гъвкаво работно време сме, в повечето случай е хоум офис. Обожаваме кучета, домът ни е винаги отворен за тях.

Къде се намираме : Живеем на две крачки от парк Гео Милев. Близо сме и до Борисова градина, и Ловен парк. Разбира се, кварталните обиколки за проверки на съобщения от кучешкият чат също са чудесна опция.

Ще се радваме вие да сте : собственици на послушно, социално и възпитано кученце, което има изградени хигиенни навици и върви добре на повод.

Ако решите да оставите вашето кученце при нас не забравяйте да приготвите : паспорта му с валидна ваксинация, храна, лакомства, легло или постелка, одеалце (ако ползва), нашийник или нагръдник, повод, играчки (ако има любими), описание на начин на хранене, количество, прием на лекарства и добавки, в случай, че ползва и др.

На разположение сме да отговорим на допълнителни въпроси, ако имате нужда от повече информация.

MI CASA ES TU CASA

Ревюта

5.0 3 Ревюта

Зорница С.

Домашни любимци: Ралф

София, България

3 май, 2024

Ралф гостува на Анелия и семейството ѝ за 4 дни. Малко преди пътуването ми се видяхме за кратка опознавателна среща в парка. Анелия спечели моментално доверието както на Ралфи (който обичайно е притеснителен и сдържан при първи срещи), така и моето, защото за краткото ни виждане се постара да научи всичко възможно, което може да е от значение, когато се грижиш за непознато животинче. Веднага си проличават и опитът с домашни любимци, и загрижеността кучето да има един сигурен и приятен престой. Освен грижи, Ралфи получи и весела компания, игри, гушкане и наградки, а аз – ежедневни усмихващи новини и едно спокойно пътуване. Много съм благодарна за грижите и помощта и винаги бих се доверила отново на Анелия и съпруга ѝ. P.S. Специални благодарности и на Дара, която изтърпя Ралфчо да ѝ краде леглото няколко дни. :)

Stoyanka H.

Домашни любимци: Маршал

София, България

10 април, 2024

Здравейте! Пътувахме за 6 дни и поверихме грижите на нашето йорки Маршал на Анелия. За него това е първото му гостуване при непознати хора и не знаех как ще го приеме. Наистина не намирам думи, с които да изразя огромната си благодарност към Анелия и нейния съпруг! Кучето ни е доста капризно на храна, не се разбира с мъжки кучета и въобще не е лесен гост, но при тях беше като на летен лагер :) Хората са толкова сърцати и мили, че се грижеха за него като за свое дете! Постоянно имахме обратна връзка къде са и как си изкарват дните! Ако трябва да избера гледач при следващото ни пътуване, въобще не искам никой друг ;) Благодаря на Анелия и прекрасния й съпруг за всички грижи за Маршал! Страхотни сте!

Изабел Н.

Домашни любимци: Илия (Ильо)

София, България

24 ноември, 2023

За първи път ми се налага да пътувам за по-дълго време (5 дни в чужбина) и да поверя кучето си на друг. Няколко дни преди да поеме грижата за него, Анелия предложи да се запознае с кучето на разходка в парка, за да свикне с нея и да й разкажа за навиците му. Това беше полезно и за двете страни. След това ми пращаше информация всеки ден, включително със снимки и видео, за да съм в течение как е минал денят, обсъждахме някои детайли и изобщо поддържахме връзка. Доста се посмяхме на някои клипчета с нейното и моето куче заедно. Анелия прие Ильо присърце и с всеотдайност и отново бих й го поверила, ако ми се наложи.

Заетост

Настаняване кучета

40.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи