Анелия Н.

Проверен

Настанява кучета

Гео Милев, София

За Анелия

Здравейте и добре дошли на нашият профил. Това сме ние с Дара. Тя е второто ни осиновено куче след като първата ни кучешка любов е вече звездичка, след 15 фантастични години прекарани заедно. Дара е спокоен и нежен слънчак. Тя е кастрирана, ваксинирана, редовно обезпаразитявана двугодишна дама, която припознава целият човешки, кучешки и котешки свят за свой приятел, и с радост би си имала компания у дома. С една малка уговорка – изпитва дискомфорт и леко се страхува от кучовци с по-голям от нейният ръст.

Кои сме ние : добронамерено семейство на средна възраст, което от 16 години има опит с отглеждане на куче като домашен любимец. Възпитани и отговорни хора, които ще се съобразим с динамиката и режима на вашето куче. Обичаме дългите разходки, винаги на повод без изключения и не се притесняваме да събираме специалните маргаритки, които нашите хубостници оставят след себе си 😊 С гъвкаво работно време сме, в повечето случай е хоум офис.

Къде се намираме : Живеем на две крачки от парк Гео Милев. Близо сме и до Борисова градина, и Ловен парк. Разбира се, кварталните обиколки за проверки на съобщения от кучешкият чат също са чудесна опция.

Ще се радваме вие да сте : собственици на послушно, социално и възпитано кученце, което има изградени хигиенни навици и върви добре на повод.

Ако решите да оставите вашето кученце при нас не забравяйте да приготвите : паспорта му с валидна ваксинация, храна, лакомства, легло или постелка, одеалце (ако ползва), нашийник или нагръдник, повод, играчки (ако има любими), описание на начин на хранене, количество, прием на лекарства и добавки, в случай, че ползва и др.

На разположение сме да отговорим на допълнителни въпроси, ако имате нужда от повече информация.

MI CASA ES TU CASA

Ревюта

5.0 1 Ревюта

Изабел Н.

Домашни любимци: Илия (Ильо)

София, България

24 ноември, 2023

За първи път ми се налага да пътувам за по-дълго време (5 дни в чужбина) и да поверя кучето си на друг. Няколко дни преди да поеме грижата за него, Анелия предложи да се запознае с кучето на разходка в парка, за да свикне с нея и да й разкажа за навиците му. Това беше полезно и за двете страни. След това ми пращаше информация всеки ден, включително със снимки и видео, за да съм в течение как е минал денят, обсъждахме някои детайли и изобщо поддържахме връзка. Доста се посмяхме на някои клипчета с нейното и моето куче заедно. Анелия прие Ильо присърце и с всеотдайност и отново бих й го поверила, ако ми се наложи.

Заетост

Настаняване кучета

40.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи