Анна Н.

Проверен

Настанява кучета

ж.к. Западен парк, София

За Анна

Привет! 
Казвам се Анна, на 24г. родом от София. Любовта ми към животните ме съпътства през целия ми съзнателен живот. 
Още на 9 годинки ме зарадваха с първото ми кученце, което беше мой верен другар цели 10 години. Малко след смъртта му осинових и вторият си пухкав приятел - Рей, който вече е голям 5-годишен господин. За мое огромно съжаление животът ни завъртя така, че за момента не живее при мен, но имам възможността да го виждам всеки ден и да прекарваме заедно нужното време. Отсъствието на Рей вкъщи ми позволява да помагам на други стопани в отглеждането на своите четириноги. Живея на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до Западния парк, което благоприятства дългите разходки и социалните контакти на Вашият куч. 


На този етап работя от уюта на собствения си дом и съм готова да отдам голяма част от вниманието си на всяко пухкаво детенце, което бъде мой гост. 

Доброволец съм в няколко приюта, което означава, че почти цялото ми свободно време е запълнено с кучешки игри и разходки. Вярвам, че всеки косматко заслужава любов и отдаденост, за това съм готова да отворя вратите на дома си за всички тях. 

Заетост

Настаняване кучета

40.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи