Жени Г.

Проверен

Настаняванe на любимци

ж.к. Братя Миладинови, Бургас

За Жени

ENG below

Обожавам котки, но обичам и кучета. Кучетата, които съм гледала вкъщи обикновено извеждам по 3 пъти на ден, а в почивните дни предлагам и разходки по 8-10 км, стига да потвърдите, че кучето обича 😊 В момента нямам свой домашен любимец, така че вашият може да ползва самостоятелна стая с удобен диван 😄 гледала съм кучета и котки на приятели, така че имам известен опит. По-подходящи за мен са средни или малки кучета и престой до 5 дни.

🍀

I loooove cats and dogs. I currently dont own a pet, so yours could use a private room with a comfortable couch. I take the dogs out for a walk 3 times a day, and if they like, we can go for 8-10 km walks on the weekends. Please consider me if your dog is small to average breed and you need a place for them for up to 5 days.

Запознай се

Виж видеото, за да разбереш повече за Жени

Ревюта

5.0 5 Ревюта

Любомира К.

Домашни любимци: Франческа

Бургас, България

28 март, 2024

Жени обожава котките, много е внимателна с тях и те го разбират и и се доверяват. Познавам я от преди тази платформа да съществува и винаги е била първият ми избор за гледач на котката ни, когато пътуваме. Котката не изпитва стрес и се чувства като у дома си. Препоръчвам Жени с две ръце.

Паскал Ж.

Домашни любимци: Томи

Бургас, България

26 март, 2024

Жени е прекрасен гледач и се надяваме да имаме възможността да използваме нейните услуги в бъдеще! Нашето куче Томи бе при нея за 2 нощувки и всичко беше изключително гладко и точно. Жени държеше постоянна комуникация с нас, отнасяше се с Томи като с неин любимец и си го взехме много доволен от престоя, даже се дърпаше като си го взехме :D Препоръчваме Жени с две ръце и със сигурност ще се свържем отново с нея в най-скоро време! Благодарим!

Мерием Х.

Домашни любимци: Сара

Бургас, България

20 март, 2024

Жени е чудесна. Сигурно само приказки не чете на домашните ни любимци. 😃😊 Сара е разхождана 3 пъти на ден, вече пита пак за нея. 😃

Антоанета Р.

Домашни любимци: Фин

Бургас, България

14 февруари, 2024

Изключително сме вчеталени и доволни от партнирането на Жени в грижите за нашия прекрасен дакел. Тя го посрещна и гледа тези 8 дни с много грижа, търпение и толеранс към понякога специфичните му "настроения". Жени бе внимателна, както към него, така и към нас, чрез споделянето на постоянна информация за неговото състояние. Благодарим ти Жени. С удоволствие ще ти се доверим отново.

Мария Ф.

Домашни любимци: Макс

Бургас, България

23 януари, 2024

Благодаря много на Жени че се грижила за Макс като част от семейство, ние бяхме много спокойни че са ни пратили снимки и видеа на кучето през целия ден. Много благодарим за помоща и топло отношение :)

Заетост

Настаняване кучета

32.00 лв. нощ

Настаняване котки

22.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Бургас, България Намери още гледачи