Станимира Н.

Проверен

Настаняванe на любимци

София център, София

За Станимира

Здравейте,

Казвам се Станимира (но всички ми казват Мира) и съм на 30 години. Живея в центъра на гр. София и разполагам с малък, но уютен апартамент. Работя динамично – в офис и вкъщи, като работното ми място е pet friendly. Ако това е важно и интересно за нас - занимавам се с градско планиране. В свободното си време обичам да ходя на планина, да снимам и да се разхождам безцелно в града.

Обичам и котки и кучета, като от малка винаги съм имала домашни любимци. В момента нямам домашен любимец вкъщи, тъй като през годините съквартиранти и/или наемодатели не са били благосклонни, а тази година реших да се насоча предимно към подпомагане на приюти и спасяване на животинки в нужда. Ще се радвам ако мога да помогна и на вас, тъй като знам колко е трудно да се намери сигурно място за няколко дни.

Не приемам повече от едно животинче в един и същи момент, за да мога да му обрърна максимално много внимание. Разбира се, ако имате две, които имат нужда от гледач, пишете. Не бих събрала животинки, които не се познават, макар и за кратко.

На разположение съм ако имате въпроси.

Ревюта

5.0 4 Ревюта

Розалина М.

Домашни любимци: Ара

София, България

25 април, 2024

Силно препоръчвам грижите на Станимира! За пръв път оставям моето куче и се притеснявах дали всичко ще бъде наред. Всичко мина прекрасно и Ара беше в добри ръце, с много разходки и снимки, даже и не бързаше да си тръгва накрая. :D Благодаря много за грижите! <3

Anastasiya K.

Домашни любимци: Chunya

София, България

16 април, 2024

I was really worried because I was leaving my cat with someone for the first time. But this was the best experience ever! A huge thank you to Stanimira for taking care of my cat, for the daily messages and photos, and the most pleasant communication!

Gabriela M.

Домашни любимци: Гари

София, България

5 декември, 2023

Много сме доволни от грижите на Мира и цялостната комуникация с нея, Гари изключително бързо свикна с нея, а ние получавахме изчерпателна информация, снимки и видеа. Прибрахме си го щастлив, уморен и добре глезен 😊

Моника Р.

София, България

19 ноември, 2023

Препоръчвам с две ръце и четири лапи. Станимира беше изключително всеотдайна към грижите за моята Чара. През периода, в който отсъствах получавах много снимки и видеа на Чара. Бяха изключително спокойна ,че кучето ми е в добри ръце!

Заетост

Настаняване кучета

40.00 лв. нощ

Настаняване котки

32.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи