Десислава Н.

Проверен

Настанява кучета

ж.к. Младост 3, София

За Десислава

Здравейте, казвам се Деси и моята страст винаги са били животните . От 20 години се занимавам  с отглеждането и възпитанието на различни породи кучета . Имам опит както с големи породи ( немска овчарка, ротвайлер, далматин ,кане корсо идр. ) така и с малки : като чухуахуа , ши-тцу , померан. Завършила съм курс за първа помощ при животни. Разполагам със жилище в Младост и просторна къща на язовир Искър  с голям двор , където вашите любимци ще се чувстват прекрасно . За удобството и сигурността им съм на разположение 24 часа . Къщата ми разполага с видеонаблюдение и СОТ. Кученцето ще се храни само с храна предоставена от вас . Ежедневно изпращане на снимки и клипчета , за да бъдете и вие спокойни , че  е добре обгрижвано и се спазват всички ваши изисквания. Като допълнителни услуги предлагаме транспорт и мобилен ветеринар до нашата локация. Отглеждаме малко  Кавалерче много мила и социална , затова държим кучетата, които ще бъдат настанени при нас да отговарят на някои условия :

1. Да бъдат социални 

2. Да имат изградени хигиенни навици 

3.Да не са агресивни към хора и деца

4. Да не проявяват агресия към себеподобни

5. Да разполагат с паспорт с поставени в срок ваксини и обезпаразитяване

За престоя трябва да носите : купички, храна ,легло , любима играчка , торбички ( за почистване след кучето) , ако е необходимо четка за ресане 

Кучетата се взимат и връщат : от 9:30ч до 18:00ч 
Допълнителни услуги

Предлагаме също къпане, ресане, почистване на уши/ очи, рязане на нокти , даване на лекарства, транспорт      

Цената  включва престой и транспорт от Младост до къщата ни на яз Искър и обратно , всички допълнителни услуги се заплащат отделно . Цените за тях са индивидуални според породата и вашите изисквания.

тел:0878663320                                 

    На снимките може да видите и част от нашите гости

Ревюта

5.0 3 Ревюта

Християн А.

Домашни любимци: Тигра

София, България

1 май, 2024

Много сме доволни от услугата. Кучето ни получи по 2-3 разходки на ден, а ние получавахме снимки и видеа по няколко пъти на ден. Горещо препоръчваме!

Елица К.

Домашни любимци: Марни

София, България

30 април, 2024

Марни беше при Деси почти цяла седмица и макар това да беше първата му раздяла от нас, си прекара прекрасно и се прибра щастлив и доволен. Не е имало нито един момент, в който сме били притеснени - Деси изпраща снимки и видеа по няколко пъти на ден, на които се вижда колко хубаво играе, разхожда се, спи Марни. Взехме си ги чист, погрижен и видимо спокоен. Тя остава наша помощница за пътуванията ни и занапред!

Milena P.

Домашни любимци: Мър

София, България

1 март, 2024

Кучето ми прекара при Деси 10 дни. Беше страхотно! Тя ми изпращаше много снимки, на всяка от които се виждаше, колко доволен и щастлив е той. Тя и семейството й го обградиха с много грижи и внимание. Във всяка нейна дума и жест се личи колко много обича животните. Безкрайно съм благодарна на нея и платформата! Препоръчвам с две ръце!

Заетост

Настаняване кучета

40.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи