Ива Я.

Проверен

Настанява кучета

Иван Вазов, София

За Ива

Представям ви Гума, нашето осиновено куче на една година. Най-прекрасното и добро същество, с което вашето кученце ще прекара незабравимо време, докато вие сте на път и то е при нас!

От 2 години подкрепям каузата на Шаро, фондация за подпомагане на животинки, които си нямат никого. Заедно със сина ми сме отгледали осем приемни кучета, подпомагайки тяхната адаптация за живот в домашна среда. Близостта на дома ни до южния парк прави разходките с Гума истински забавни и осигурява възможност на кучетата да бъдат активни и да се социализират.

В момента прекарвам повече време у дома и реших да предложа услугите и отворя дома си на хора, които държат кучето им да не се чуства самотно и да са спокойни, докато не могат да бъдат заедно. Доста съм всеотдайна във всичко, което правя и смея да твърдя, че кучето ви ще се чувства много добре в нашия неголям, но уютен дом.

Държа на личната комуникация и ще се радвам да отговоря на вашите въпроси през тази нова и много полезна платформа за да се уверите, че сте осигурили най-доброто за вашето куче.

Ревюта

5.0 1 Ревюта

Elitsa G.

Домашни любимци: Stormi

София, България

3 октомври, 2023

Отзова се в последния момент ефективно и адекватно. Дамата има подчертано много опит и отношение към грижата за кучета. Беше отговорна и търпелива, доверих се без никакво притеснение да поеме грижите за още недисциплинараната ми хиперактивна австралийска овчарка на 8 месеца.

Заетост

Настаняване кучета

45.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи