Лили и Ким .

Проверен

Настанява кучета

София център, София

За Лили и Ким

Здравейте!

Ние сме едни от онези досадни хора, които галят и си играят с кучетата ви в парка. Често може да ни видите с малката и прекрасна Ария (Йоркширски териер) из парковете на столицата. Имаме и котка, но тя се дистанцира от нас и предпочита да излиза навън сама, без родителите си…

Към този момент приемаме за престой само малки кученца до 10 килограма. За нас от най-голямо значение са безопасността и комфорта на малките ни приятели, затова е задължително:

1. Те да бъдат обезпаразитени към датата на посещението си при нас

2. Да бъдат с поставена годишна ваксина

3. Да разполагат с изряден и попълнен паспорт, който трябва да бъде представен при посещението

4. Да бъдат с добри маниери, възпитание и хигиенни навици

Предлагаме също така възможността да вземем и върнем вашия приятел от удобна за вас локация, без допълнително заплащане. Следваме стриктно режимите и програмите на косматковците, водим ги на разходки и изпращаме редовно снимки и видеа, за да бъдете спокойни и информирани. 

Ако след всичко това припознавате в наше лице хората, на които може да доверите любимците си - ще се радваме да се запознаем. 

Ревюта

5.0 2 Ревюта

Викс Г.

Домашни любимци: Фреди

София, България

3 февруари, 2024

Ким и Лили са много ангажирани, внимателни и определено имат подход към гледането на кучета. Комуникацията и логистиката с тях е като с приятели, които познавате отдавна. Доверих им 3-месечно бебе пуделче, което изкара страхотен ден с тях.

Мартин Н.

Домашни любимци: Бари

София, България

10 септември, 2023

Лили и Ким са страхотни хора, стопани и гледачи. Приеха Бари като свой и го обгрижваха с много любов за цели 8 дни. Следваха стриктно режима му на хранене и хигиенни навици, въпреки че им казах, че могат да го нагодят според техния. Дори се погрижиха за седмичното къпане и миене на зъбките. Комфортът и безопасността при тях е на първо място, което пък ми позволи спокойно да се насладя на почивката без да се притеснявам за Бари. Редовно изпращат снимки и видеа от разходки, игри и гушкане. Определено бих ги резервирал отново! 🫶

Заетост

Настаняване кучета

35.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи