Михаела Д.

Проверен

Настаняване котк

София

За Михаела

Здравейте, казвам се Михаела и съм на 29г. Разполагам със малко жилище в кв. Лозенец (до пл. Журналист) и просторна къща до София в Горни Богров. Работата ми позволява повече свободно време, тъй като работя в офис до обяд. В свободното си време обичам да спортувам, да ходя на планина и да пътувам.

От малка съм израснала с котки и те са ми голяма слабост. Имам прекрасна бяла пухкава котка, както и едно осиновено кученце на брат ми, които живеят в къщата, но в апартамента, в който живея нямам възможност за продължително гледане на домашни любимци.

С голямо удоволствие ще се грижа за пухкаво коте и обещавам няма да спра да го гушкам. Ако престоят е по-дълъг може да остава в къщата, тъй като е по-просторна, като можем допълнително да се разбираме за взимане и връщане от вашето място. За удобство наблизо имаме ветеринарна клиника, която се намира в гр. Бухово.

Мога да приемам до две котета на един стопанин. Добре е котето да се храни само с храна предоставена от вас или такава, с която е свикнало. Ще се радвам, да се обърнете към мен с предварително зададени специфични инструкции относно грижата към вашата котка, за да може престоят да бъде максимално приятен и да се чувства като у дома. Допълнително ще ви изпращам снимки и клипчета на вашето коте.

Заетост

Настаняване котки

30.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи