Тони М.

Проверен

Настанява кучета

ж.к. Красно село, София

За Тони

For English, scroll down!

Здравейте, казвам се Тони, добре дошли в моя профил! :)

Знам колко е трудно, когато си собственик на домашен любимец и се наложи да бъде оставен в чужда грижа, заради пътуване или други неотложни ангажименти. Аз съм тук, за да помогна на вашите животинки да се чувстват максимално уютно по време на отсъствието ви, както и на вас да сте спокойни, че любимецът ви е в сигурни ръце. За постигане на тази цел ще имам нужда и от вашата помощ, а именно:

- предоставяне на упътване от ваша страна, както и легло, аксесоари и храна(лакомствата са от мен).

Аз ви обещавам, че ще положа всички необходими грижи за вашия любимец! 
В момента нямам домашен любимец, работя от вкъщи и разполагам с просторен апартамент, в район Красно село, с много междублокови пространства, на които съм сигурна, че вашето кученце ще се радва!

През целия си живот съм била заобиколена от кучета в семейството ми, от пинчери, до кокер шпаньол, френски булдог, кавалер шпаньол, лабрадор, малиноа и кане корсо. Имам търпението и желанието да се грижа за всякакви породи кучета, но най-комфортно бих се чувствала с такива до 20кг, може и повече, в случай че вашата животинка е добре обучена и не дърпа силно по време на разходки.

Ще се радвам да се видим много скоро :)

Hello, my name is Tony, welcome to my profile! :)

I know how difficult it is when you are a pet owner and have to leave it in someone else's care, due to travel or other urgent commitments. I am here to help your pets feel as comfortable as possible during your absence, and to help you rest assured that your pet is in safe hands. To achieve this goal, I will also need your help, namely:

- guidance on your end, as well as bed, accessories and food (treats are from me).

I promise you that I will take all necessary care for your pet!

I am not a pet owner for the moment, I have a spacious apartment in the Krasno Selo area with lots of inter-block spaces, which I'm sure your dog will enjoy!

Throughout my life I have been surrounded by dogs in my family, from Pinschers to Cocker Spaniels, French Bulldogs, Cavalier Spaniels, Labradors, Malinois and Cane Corso. I have the patience and desire to take care of all breeds of dogs, but I would feel most comfortable with dogs up to 20 kg, maybe more if your pet is well trained and does not pull hard during walks.

I will be happy to see you very soon :)

Ревюта

5.0 5 Ревюта

Polina N.

Домашни любимци: Мърфи

София, България

23 юни, 2024

Препоръчваме Тони с две ръце и четири лапи ☀️ Изключително мила и внимателна! Благодаря от сърце за грижите и разходките на Мърфи. Преди да я заведа се притеснявах как ще реагира, защото за първи път беше гостенка, но Тони има доста опит, поразходихме се малко да види квартала и къщата и като стана време за чао Мърфи дори не се обърна да ме търси🥹 Мисля че е много доволна и дори беше леко тъжна като се прибрахме вкъщи 🥹 Със сигурност много ще се радва да ви гостува пак 🧡

Венета Т.

Домашни любимци: Сиера

София, България

7 април, 2024

Тони е много мила и грижовна. Изпращаше ми редовно снимки и обратна връзка за това как се чувства Сиера по време на престоя и. Изключително съм доволна и силно препоръчвам Тони . Благодаря ти Тони,че се грижи за Сиера❤️

Iva N.

Домашни любимци: Айра

София, България

15 март, 2024

Тони е страхотно, мило и внимателно момиче, погрижи се 5-месечната Айра да се чувства прекрасно при първия си ден на ново място и отделена от мен. Изпращаше ми снимки от разходките и игрите им вкъщи и Айра изглеждаше супер щастлива и спокойна! Тони, благодаря ти! :)

Мария Г.

Домашни любимци: Lisa

София, България

12 март, 2024

През дългия престой на Лиса от 1,5 седмици, Тони се е грижила с внимания за нея. Получавахме снимки и клипчета и се виждаше, че Лиса е спокойна и релаксира и ние бяхме спокойни, че се грижат да добре за нея :) Препоръчвам!

Кремена Н.

Домашни любимци: Спарки

София, България

19 февруари, 2024

Доволни сме от грижите за Спарки по време на престоя му. Получавахме снимки и клипчета, от които виждахме, че се чувства добре и е спокоен. Прекрасно е, че вече съществува такава услуга за собствениците на домашни животни. Определено ще се възползваме и в бъдеще!

Заетост

Настаняване кучета

30.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи