Амира А.

Проверен

Настанява кучета

ж.к. Хаджи Димитър, София

За Амира

Здравейте! Аз съм Амира Амар, страстен обожател на кучета с дългогодишен опит в грижата за тях. Моят приоритет е да осигуря на вашите кучета най-добрата възможна грижа и внимание, като съчетавам любовта си към животните със сериозната отговорност да ги възпитавам и поддържам в добро здравословно състояние.Аз съм студентка по Ветеринарна медицина. Работила съм в Централна Ветеринарна клиника както и в най различни зоомагазини.

Моите силни страни включват емпатия, търпение и способността да се свързвам с животните. Аз вярвам в индивидуалния подход към всяко куче, за да разбера неговите нужди и да му осигуря най-добрата грижа. Също така съм отговорена, надеждна и се справям добре с предизвикателни ситуации.

Извън работното време се наслаждавам на дълги разходки в природата с моите собствени кучета, които са добре обучени, Малиоана се обучава в Академията на К9, докато малката ходи на Agility тренировки за удоволствие. Обичам да изучавам нови методи за обучение и обогатяване на живота на домашните любимци. Също така се ангажирам в доброволчески инициативи, свързани с опазване на животните.

Ревюта

5.0 1 Ревюта

Боряна С.

Домашни любимци: Фреди

София, България

29 септември, 2023

Амира е страхотен и позитивен човек и гледа моят Фреди с голяма любов. Грижи се страхотно за него, занимаваше го, правеше му лакомства и го обгрижваше. Получавах редовно снимки и видеа как се чувства малкия ми сладур и бях спокойна за неговия престой. Амира успя да обърне изключително внимание на Фреди, тъй като е малък и имаше нужда от доста чести разходки. Заедно с нейните 2 четириноги Фреди редом с тях се е учил на команди. Нейните 2 сладурчета са обучени и могат да научат на много останалите четириноги. Препоръчвам Амира с две ръце и четири лапи от Фреди.

Заетост

Настаняване кучета

35.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи