Анна В.

Проверен

Настанява кучета

квартал Симеоново, София

За Анна

Здравейте! Аз съм Ани, на 26 години от София. Любовта към животните ми започва от ранна детска възраст. Откакто се помня вкъщи винаги е имало поне едно куче и две котки, тъй като живеех в къща и постоянно прииждаха нови или аз водех такива.

Последните години нямам собствен домашен любимец, но винаги съм насреща за приятели и роднини които пътуват често. Гледам предимно малки, но много игриви кученца. 

Живея в затворен комплекс с много зелени площи и място за разходки. Работя от вкъщи и може да сте сигурни, че приятелчето ви ще е обградено с много внимание, игри и грижа. А за това ще помага и приятелят ми - Крис. 

Очаквам пълна информация за неговия характер, навици и график. Като изискванията ми са да има изградени хигиенни навици и да не е агресивно. 

Ревюта

5.0 5 Ревюта

Яна Д.

Домашни любимци: Лео

София, България

17 април, 2024

Ани е прекрасен домакин! Лео беше щастлив и доволен, и не искаше да си тръгва😀.

Наталия Г.

Домашни любимци: Рейнбоу

София, България

2 април, 2024

Страхотни хора, след като си взехме кученцето, то се чувстваше много добре , личеше си че е гледано с любов. Благодарим ви❤️

Юлия Б.

Домашни любимци: Икс

София, България

13 февруари, 2024

Ани е страхотна.Благодаря за грижата към Икс. Имах контакт с нея по всяко време.Изпращаше ми редовно информация и снимки как е кучето.Препоръчвам я с две ръце.

Денислав С.

Домашни любимци: Фрея

София, България

29 януари, 2024

Огромно благодаря на Ани за грижата към Фрея. Имах контакт с нея по всяко време и беше супер удобно и лесно да се разберем за оставяне и взимане.

Деян Б.

Домашни любимци: Хари

София, България

30 декември, 2023

Анна е прекрасен гледач. Хари е бил спокоен и обичан. Редовно получавахме информация за кучето и можахме да пътуваме без притеснения. Препоръчвам Анна с две ръце :)

Заетост

Настаняване кучета

40.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи