Ангелина Т.

Проверен

Настаняванe на любимци

ж.к. Христо Ботев - Юг, Пловдив

За Ангелина

Здравейте, 

Казвам се Ангелина и съм на 59 години. Живея сама в малък апартамент под наем, в който се допускат домашни любимци. И аз имах такъв за две години , една добра котешка душа - Борето . За съжаление той почина поради сериозни здравословни проблеми . Беше осиновен от мен, от фондация, когато беше на три години. Полагала съм грижи  за котето и кучето на дъщеря ми както в техния дом така и в моя , като например кучето (около 14 кг, на 4 год към днешна дата) е живял при мен за три месеца без прекъсване. Докато работих в Италия в периода от 2014 до 2021год , при въпросното семейство, при мен често оставяха Мафи (12 кг) , кучето на моята работодателка , от броени дни до две седмици. Грижила съм се и за Родна, куче водач (лабрадор) на моя приятелка инвалид,както и за тяхния котарак Руди, когато са отсъствали за няколко дни, но в техния дом. Бих могла да осиновя пак, но поради ред причини, искам да си дам още време да помисля.

Жилището е малко, но разполага с две стаи и тераса. При мен всичко е разрешено, може да се спи даже в моето легло. С мене се живее спокойно, разглезено 🤪, галене, гушкане, игри. Разбира се в никакъв случай не нарушавам правилата на собствениците. Моето второ име е Отговорност! 😁 Все още работя, но редовна смяна, почивам в неделя и понеделник. При това положение вашият любимец ще трябва да остава сам в дома ми, в рамките на работния ден(примерно от 8.30 до 18.00). Не разполагам със собствен транспорт. Нямам ограничения за продължителност на престоя. Ставам и за приемен дом 😁. 

Запознай се

Виж видеото, за да разбереш повече за Ангелина

Ревюта

5.0 1 Ревюта

Валерия М.

Домашни любимци: Каспър

Пловдив, България

13 април, 2024

Изключително сме доволни от отношението на Ангелина към кучето ни Каспър, което е на 5 години и е много енергично и искащо внимание нон стоп. :-D Ангелина ни изпращаше снимки и видеа от времето, което прекарват заедно с Каспър и беше много забавно и успокояващо да виждаме, че кучето ни си прекарва така добре и получава внимание. Със сигурност отново ще се обърнем към нея в бъдеще, защото усетихме много отговорно и топло отношение. Препоръчвам! :-)

Заетост

Настаняване кучета

30.00 лв. нощ

Настаняване котки

20.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Пловдив, България Намери още гледачи