Георги К.

Проверен

Настанява кучета

Дивдядово, Шумен

За Георги

Здравейте!

От малък съм заобиколен от животни, птици и по - едно време рибки, и от тогава проявявам страст към всички тях. Свикнал съм с много малки и много големи породи, около мен. Имах 13+ години опит с Немска Овчарка(също и с кучета на познати) и съм добре запознат с навиците им, като физически, хигиенни и хранителни навици.

Ще се радвам изключително много, ако ми се сподели подробна информация за Вашият пакостник. Следователно да си изкара максимално комфортно.

Живея близо до парк и гориста местност, и имам възможност да ги разхождам поне два пъти дневно, ако имат нужда повече от два пъти дневно, ще ги разхождам за по - дълго време. Имам голяма тераса за занимания. Също така, ако харесват да имат компания и игра с други кучета, ще ги запознавам с кучета на приятели. При родителите ми има женска Немска Овчарка, която е много игрива и се радва на компанията на други кучета.

Ревюта

5.0 1 Ревюта

Детелина П.

Домашни любимци: Рая

Шумен, България

15 юли, 2024

Много съм доволна от престоя на Рая при Георги!Редовно получавах информация и снимки по време на отсъствието си. Беше научила нови команди, когато я взех, чувстваше се добре и беше в добро здраве. Освен това Георги беше така любезен да я вземе и да я докара. Препоръчвам!

Заетост

Настаняване кучета

20.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Шумен, България Намери още гледачи