Павлина Д.

Проверен

Настанява кучета

ж.к. Стрелбище, София

За Павлина

Казвам се Павлина и обожавам животните и природата. Ако търсите вълнуващо преживяне и безгранична любов за вашите любимци - аз съм вашия човек!
Родена съм и израстнала в Бургас. От 14-15 години живея в София. Обичам морето, но планините и разходките из горите са ми присърце. За домашен любимец имам един прекрасен млад кон на име Диамант, който гледам на пансион близо до София. Купих си го, когато беше на 1,5 години и вече 5 години и половина се грижа за него. Досегът и страстта ми към конете е от детска възраст. Имам изкаран курс за инструктор по езда и когато има нужда помагам в тази и още една конни бази, като допълнителна работа, извън основната ми. 

До скоро имах разкошна и много добра котка, която осинових от улицата и дълги години гледах, но за съжаление почина. Като дете съм гледала за кратко куче, папагали, гугутки, спасявала съм гларуси, после дълги години имах котка. Имам много опит с животните и не изпитвам страх от тях, а само чиста любов.

Работя изцяло хоум офис. Рядко се налага да ходя за по няколко часа в офиса. Имам достатъчно време, за да обърна внимание на вашия любимец и да го даря с грижи и разходки. Активен човек съм и обичам при всяка възможност да се движа, или в парка, или извън града сред природата.

Предпочитам да приютявам кучета от малки и средни породи (питбул за мен е средна порода). Мога да взимам до 2 кученца ако са малки и 1 ако е голямо. Живея в малък апартамент, който не е подходящ за огромни породи кучета, или такива с буен характер и склонност да правят поразии. Трябва да имат изградени навици и да са обезпаразитени.

Южен парк ми е на 50 метра и мога да се ангажирам с достатъчно разходки на ден. Мога да водя кучето ви и извън града по гори, и поляни. 

Заетост

Настаняване кучета

37.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи