Павлина Д.

Проверен

Настанява кучета

ж.к. Стрелбище, София

За Павлина

Казвам се Павлина и обожавам животните и природата. Ако търсите вълнуващо преживяне и безгранична любов за вашите любимци - аз съм вашия човек!
Родена съм и израстнала в Бургас. От 14-15 години живея в София. Обичам морето, но планините и разходките из горите са ми присърце. За домашен любимец имам един прекрасен млад кон на име Диамант, който гледам на пансион близо до София. Купих си го, когато беше на 1,5 години и вече 5 години и половина се грижа за него. Досегът и страстта ми към конете е от детска възраст. Имам изкаран курс за инструктор по езда и когато има нужда помагам в тази и още една конни бази, като допълнителна работа, извън основната ми. 

До скоро имах разкошна и много добра котка, която осинових от улицата и дълги години гледах, но за съжаление почина. Като дете съм гледала за кратко куче, папагали, гугутки, спасявала съм гларуси, после дълги години имах котка. Имам много опит с животните и не изпитвам страх от тях, а само чиста любов.

Работя хоум офис. Рядко се налага да ходя за по няколко часа в офиса. Имам достатъчно време, за да обърна внимание на вашия любимец и да го даря с грижи и разходки. Активен човек съм и обичам при всяка възможност да се движа, или в парка, или извън града сред природата.

Предпочитам да приютявам кучета от малки до средни породи (питбул за мен е средна порода). Мога да взимам до 2 кученца ако са малки и 1 ако е по-голямо. Живея в малък апартамент, който не е подходящ за огромни породи кучета, или такива с буен характер и склонност да правят поразии. Трябва да имат изградени навици и да са обезпаразитени.

Южен парк ми е на 50 метра и мога да се ангажирам с достатъчно разходки на ден. Мога да водя кучето ви и извън града по гори, и поляни. 

Ревюта

5.0 2 Ревюта

V. D.

Домашни любимци: Чарли

София, България

11 май, 2024

За първи път се възползвахме от услугите на Павлина за нашия 10-годишен Голдън ретривър. Останахме много доволни. Всеки ден тя ни пишеше и изпращаше снимки и клипчета. Явно и той беше щастлив при нея, защото не му се тръгваше от дома й, когато си го прибирахме. Отново бихме й го поверили при необходимост и ще сме напълно спокойни за него. В.Д.

Любомир Л.

Домашни любимци: Майло

София, България

15 април, 2024

Майло и ние останахме много доволни от Павлина. Прекрасно отношение към кучето. Той получи много добри грижи и много разходки сред природата. Бихме го оставили отново с удоволствие :)

Заетост

Настаняване кучета

36.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи