Стилиана П.

Проверен

Настаняванe на любимци

ж.к. Христо Смирненски, Пловдив

За Стилиана

Здравейте,

Казвам се Стилиана от Пловдив и съм на 28 години. Сега на бързо ще ви запозная със себе си.

Личен опит с кучета и котки - имам. Израснала съм с Джак Ръсел териер, което ме прави имунизирана срещу щури породи. След няколко години осиновихме от улицата и едно коте. Отделно отглеждах в продължение на две години едно прекрасно непородисто куче. Беше изключително красив и доста умен. Сама успях да го възпитам, за което съм много горда.

От малка имам голям интерес към животните, който не просто включва игра и галене, а и изучаване на различните породи и техните специфики. Осъзнавам, че всяка порода има своите уникални особености.

Мога да се грижа както за малки, енергични породи, така и за по-големи кучета, при условие, че те имат изградени хигиенни навици. Мнозина от моите приятели са се доверявали на мен в отглеждането на техните любимци и винаги съм се грижила за тях с любов и отговорност. 

Жилището е собствено и живея с моята половинка. Работното ни време се застъпва, което означава, че домашният ви любимец няма да остане сам дори и за момент. Жилището не е на висок етаж - трети от общо седем. Разполагаме с две спални, голям хол, отделна кухня и хубава тераса.

Ние нямаме домашен любимец в момента, така че няма опасност от конфликти с други животни у нас.

Заетост

Настаняване кучета

30.00 лв. нощ

Настаняване котки

15.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Пловдив, България Намери още гледачи