Александра С.

Проверен

Настаняванe на любимци

Център, Пловдив

За Александра

Здравейте, учаща съм, родена съм 2 октомври 2006 година. След завършването си искам да се отдам напълно на животните и да уча за ветеринар, а след време и да си направя приют за изоставени животинки които са били лишени от любов. Имала съм таралежче, рибки, костенурка, хамстери, спасявали сме заедно с майка ми изоставени новородени котенца които вече живеят добре в новият си дом във Враца, също така гларус със счупено крилце, който беше изпратен в София, за да му бъде обърнато нужното внимание и доста кучета които вече са при новите си стопани.
От малка съм в компанията на какви ли не животинки, така, че мога да се справям с доста четирикраки и не само. Тренирам, за това мога да се грижа и за по-големи породи кученца които имат нужда от по-енергични разходки. Разбира се, майка ми също е на среща ако сладурите вкъщи станат малко повече. 😆Почти всички джобни харча за храна, обезпаразитяване, кастриране и медицинска грижа на уличните кученца и котенца.

В момента имаме кученце (Арес), което преди 6 години взехме от приюта в Горни Богров, а преди него имахме померанче. Също така вкъщи си прибрахме и улично коте (Скарлет) което беше със счупена челюст, но вече втора година е с нас. Арес макар и много “страшен”, както се казва за питбулите, искам да ви уверя, че няма нищо общо с черния имидж който имат. Той е кастриран, много възпитан, социален, и по-гушлив от бебе, макар и вече да е на 10 годинки. Кучетата са отражение на хората, които са ги избрали. На Арес му трябваха повече от 2 години за да стане това което е, беше доста време унил, след като го взехме вкъщи. Важното е, че вече обожава не само мен и майка ми, а и всички хора и животни. Простил е, а вие бихте ли? 😇

Имам свободното време, любовта и желанието които мога да дам на животинките които ми бъдат поверени! 🫶

Заетост

Настаняване кучета

25.00 лв. нощ

Настаняване котки

15.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Пловдив, България Намери още гледачи