Стефани Б.

Проверен

Настаняванe на любимци

Гагарин, Пловдив

За Стефани

Здравейте, казвам се Стефани още от малка много обичам животните, включвам се във всякакви доброволчески дейности свързани с тях. По професия съм Зоофризьор. Мога да кажа, че нямам един работен ден, защото всеки изминал е удоволствие. Притежавам салон в град Пловдив. Мога да се опиша като отговорна и позитивна личност.
До момента съм имала и гледала много животинчета. :) Имала съм йоркширски териери, пудели, персийски котки, папагали и тн. Предпочитам малките и средни породи кученца. Живея в Пловдив, в просторен апартамент, в който вашият любимец ще се чувства комфортно и в безопасност. На близо имам много паркове и градинки в които да бъде разхождан. В момента си нямам животинче и бих се радвала да се грижа за вашето приятелче. Знам колко е неприятно да се разделиш, дори за ден с домашният си любимец, затова бих изпращала ежедневно снимки и клипчета. 

Ако изберете мен, за ваш гледач, ви моля да ми опишете навиците на четириногия ви приятел, както и всички специфики за него. За да се чувства максимално спокойно и у дома си при мен.

Моля за легълце (ако спи в такова), купички за храна и вода, играчки, паспорт, витамини и храна.

Ще се радвам да отговоря на всеки един ваш въпрос. 

 

Ревюта

5.0 1 Ревюта

Антон Ч.

Домашни любимци: Бъди

Пловдив, България

16 април, 2024

Стефани е страхотна! За пръв път ни се наложи да оставим Бъди при някого за повече от няколко часа. Стефани и изключително любезна и внимателна - изпращаше ни редовно снимки и видеа на Бъди и бяхме много спокойни в дните, в които домашния ни любимец беше при нея. Със сигурност бихме ѝ се доверили отново когато ни се наложи ❤️

Заетост

Настаняване кучета

35.00 лв. нощ

Настаняване котки

30.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Пловдив, България Намери още гледачи