Яна Д.

Проверен

Настаняванe на любимци

Оборище, София

За Яна

Ние сме Яна, Пица и Ицо! Пица е котаракът, а с Ицо отскоро сме младоженци :)

И двамата много обичаме животните! Ицо е имал две немски овчарки, пудел и сиамски котарак, а аз източно европейска овчарка, микс лабрадор/английски сетер и две котета преди Пица.

Докато бях с Пица на квартира сме живели с котки, а в работа имаме куче, с което се познават и дори ни е било на гости. Търпелив е и кротък, никога не прави бели - най-доброто коте е. Ако обаче не се спогодят с някое животинче, няма да ги тормозя и ще го изпратя на "зелено училище" при нашите, тъкмо да го поглезят малко, а и обича да се вози в кола.

Стриктно се спазва диетата на всяко животинче - знаем колко е важно това, тъй като Пица от малък има проблеми с пикочните пътища и е на специална диета. При нас не работи puppy eyes просенето - само разрешени от стопанина храни и лакомства! 

Двама сме, което гарантира, че поне един от нас ще е постоянно в къщи, което ще осигури спокойствието и на вас, и на любимеца ви.

Приемаме всякакви видове и размери домашни любимци, стига да не са агресивни, да са ваксинирани и обезпаразитени - външно и вътрешно (все пак и ние си имаме един плюшко и не искаме да пострада).

За престоя освен храна и лакомства, бих посъветвала да подготвите малко вещи на животинката ви - одеалце, легло, играчки, нещо, което да му мирише на вкъщи.

Ще осигуряваме, разбира се и снимки, клипчета и видеообаждания.

Ще се радваме да ни се доверите :)

Ревюта

5.0 4 Ревюта

Таня Д.

София, България

24 април, 2024

Таня Д.

София, България

24 април, 2024

Лалю Л.

Домашни любимци: Арло

София, България

22 април, 2024

Страхотни… Нямам как по друг начин да опиша страхотните хора, които 2 пъти се грижиха за нашият опашатко. Яна и Ицо се погрижиха всички нужди на Арло да са задоволени и да направят престоят му повече от удобен и приятен.

Таня Д.

Домашни любимци: Мими

София, България

16 април, 2024

Много сме щастливи с Мими ,че открихме Яна и Ицо ❤️ Много благодарни Много мили и добри и грижовни 😘🤗❤️ Ще се видим пак 🥰

Заетост

Настаняване кучета

38.00 лв. нощ

Настаняване котки

28.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
София, България Намери още гледачи