Петя Я.

Проверен

Настаняванe на любимци

Пловдив

За Петя

Здравейте! Аз съм Петя и още от малка съм израснала обкръжена от един мил дакел, а сега имам късмета да гледам два прекрасни спасени котарака у дома. Получава ми се да разбирам нуждите и капризите им и често получавам шеги, че съм cat whisperer.

Котките са териториални създания и не понасят леко смяната на обстановката. Затова за всеобщо спокойствие осигурявам вече 2 години грижа за чуждите домашни любимци чрез посещения в уюта на техния дом. Това включва ежедневни посещения (1 или 2 пъти на ден, според нуждите ви) за хранене, осигуряване на прясна вода, почистване на тоалетната им, игра и осигуряване на обичайната грижа и любов, от която те имат нужда. 

В случай, че говорим за вашето куче, с радост споделям, че съм се грижила за померани, корги, дакел, питбули, бийгъл, басет, лабрадор,
a и други от порода любов:). Грижата ми за тях отново се изразява в посещение в дома и включва разходка 1-2 пъти на ден (според нуждите), хранене, осигуряване на прясна вода, игра, а при някои и сресване на гривата!

С мен можете да разчитате на това, че ще ви изпращам редовно ъпдейти и снимки. В кръвта ми е да им правя страхотни кадри и чак съм нетърпелива да ги споделя! Също така умея да ги омайвам, ако трябва да им се дава лекарство, за да минава процедурата гладко и безпроблемно.

Моят подход е да осигуря на чуждия домашен любимец топлина и грижа така, както бих направила за своите собствени, за да е спокоен човек, докато е далеч от тях, и да има увереността, че животинката е в добри ръце.

*Ако имате до 3 котки, резервирате като за една. Все пак аз ходя при тях, а не те при мен:).
**Ако имате до 2 кучета, резервирате като за 1.

Заетост

Настаняване кучета

35.00 лв. нощ

Настаняване котки

32.00 лв. нощ

Моля, въведете датата на оставяне и взeмане.

Няма да бъдеш таксуван

Политика за анулиране при настаняване: Научи повече

Къде ще отседне вашият домашен любимец

* Локацията на картата е ориентировъчна. Точният адрес ще бъде показан след резервация.
Пловдив, България Намери още гледачи