PetStay Топ Гледачи | Адриана

PetStay Топ Гледачи | Адриана
  1. Коя е Адриана?

2. Какво ти допада най-много в това да си гледач в PetStay? И как стигна до вече 8 ревюта 🙂

Петя, собственик на Хера.
Ади е много мила и отговорна, изпращаше ми снимки и клипове, бях в пълно спокойствие, че Хера е в добри ръце. Отделно Хера се хареса от пръв поглед с нейната Джипс и играта им беше на макс, като си я взех беше толкова изтощена от игри, колкото не съм я виждала никога досега. 😄 Със сигурност бих доверила Хера отново на нейните грижи
.

3. Разкажи ни нещо интересно за гостите досега. Имала ли си предизвикателства, имаш ли си любим? 😉

Николай, собственик на Бъди
Доволен съм от избора, който направих за моя домашен любимец – Бъди. С Адриана имах възможността да се запознаем лично преди деня на резервацията, така както и Бъди да опознае средата, в която ще бъде разхождан. В дните, които Бъди беше на гости получавах регулярно снимки и видеа и информация относно неговото поведение. С нейния домашен любимец – Gypsy не е имало проблем и двете кучета са си съжителствали заедно.

Васил, собственик на Желязко
Ади се справи прекрасно с трудния Желязко! Няма забележки и бих и се доверил отново.

4. Спорeд теб какво е предимството на PetStay пред алтернативите?

Джипси, любимецът на Ади, заедно с Хера, Чипи, Холи и Айра 🙂

Илия с Чипи
Изключително доволни сме от отношението на Адриана. Нашият Чипи беше много щастлив при нея, сближиха се с нейната Джипс и през цялото време бяхме абсолютно спокойно, че той е в добри ръце. Препоръчвам горещо 🙂

Бисер с Холи
Изключително отговорна и внимателна. Страхотна е. Холи много се привърза към Адриана. Информираше ме за кученцето по време на престоя за поведението й с разговори, снимки и видеа. Със сигурност бих й доверил Холи пак.

Ива с Айра
Благодаря на Ади за прекрасните грижи за 5-месечната Айра и за спокойствието, което ми донесе докато беше при нея. Много помогна и нейното страшно мило и общително кученце Джипси, с което са си играли неуморно на голямата поляна до тях. Препоръчвам да се доверите на Ади и с вашия домашен любимец!

5. Какво бих посъветвала другите гледачи в платформата, а и бъдещите такива?

Свържете се с Адриана и разгледайте още над 75 доверени гледачи в платформата.

Спокойни дни и престои от PetStay 🙂