PetStay Топ Гледачи | Дона (и Божо)

PetStay Топ Гледачи | Дона (и Божо)
  1. Питаме коя е Дона, но реално питаме кои са Дона и Божо? 😉

2. Какво ви допада най-много в това да сте гледачи в PetStay? И как направихте 7 ревюта? 🙂

Шенел, собственик на Одри
Дона се погрижи чудесно за нашето бебе Голдън ретривър 🙂 Изпращаше но клипове и снимки през цялото време. Пак бихме ѝ гласували доверие без да се колебаем.

3. Разкажете ни нещо интересно за гостите досега. Имали ли сте предизвикателства, имате ли си любим? 😉

Бианка, собственик на Аби и Арти
Искаме много да благодарим на Дона и Божо за страхотното отношение към нашите две кученца – Аби и Арти. Те бяха невероятни с тях, всички думи са слаби за да ви опишем с каква грижа и любов ги гледаха! При тях те се чувстваха, като у дома си и се завърнаха при нас спокойни, щастливи и без стрес. Благодарим ви най-сърдечно!

4. Спорeд вас какво е предимството на PetStay пред алтернативите?Елизабет с Акси
Каквото и да напиша за Дона със сигурност няма да е достатъчно, за да изрази напълно колко възхитени и благодарни сме и на нея и на Божо за грижата, топлотата, отдадеността и най-вече обичта, с която обсипаха нашето кутре. Постоянно бяха в контакт с нас, изпращаха ни снимки и видеа, на които Акси беше видимо спокоен, щастлив и обичан. Няма по-голямо спокойствие за стопаните. Страхотни късметлии сме, че ги намерихме. Щастливи сме , че ги има, а Дона е просто едно слънчице..!☀️ Благодарим от ❤️! Акси също ви изпраща поздрави и много целувки! 🐾

Яна с Лео
Дона и Божо бяха страхотни домакини! Лео ги хареса от първата секунда и беще много спокоен и при оставянето и при взимането. Бях абсолютно спокойна през цялото време и горещо ги препоръчвам!

5. Какво бихте посъветвали и другите гледачи в платформата, а и бъдещите такива?

Свържете се с Дона (и Божо) и разгледайте още над 80 доверени гледачи в платформата.

Спокойни дни и престои от PetStay 🙂