Нашата история

Какво е PetStay?

PetStay е първата по рода си българска платформа за настаняване на домашни любимци.

Нашата мисия е да доставим спокойствие на всеки собственик, докато е разделен с неговия домашен любимец, като предоставим лесна и удобна резервационна система за доверени гледачи на нашите пухкави приятели членове на семейството.

Защо PetStay?

  • Защото всички сме се сблъсквали с въпроса „А какво правим с _________?“
  • Защото дори да искаме да взимаме нашите скъпи създания с нас, когато трябва да пътуваме, не всеки път това е възможно.

  • Защото не всеки път ще може семейството, приятелят или съседът да се отзове (или сме им втръснали до такава степен, че вече е повече от неудобно)

  • Защото не всеки път хотелите са свободни или… рядко предлагат друго освен клетка за нощувката. Хубава клетка, понякога. Но клетка!

  • И защото намирането на грижовен дом трябва да е бързо и лесно 🙂


Нашата история

Нашата история се пише заедно с вас и благодарение на вас.

Всеки, който обича животните и желае да изкара доход като ги настани в неговия дом, може да стане част от доверените гледачи в платформата и така да разшири ефекта на услугата.

Всеки, който се е доверил на гледач през платформата, може да даде отзив, да го препоръча на друг свой приятел или да разгледа и резервира други гледачи.

Стартирайки през лятото на 2023-та година и като изцяло нова платформа, ние ще се развиваме заедно с вас – собственици и гледачи – и ще се стремим да ви слушаме, да се учим, да се поправяме и да се обогатяваме.

Зад платформата

Това са Петър и Роби.

Почти като Батман и Робин, но не точно.

Защото те се ще постараят да осигурят спокойствието на хиляди от вас. А в края на деня истински ще се радват, когато разберат, че нашите приятели са доволни и щастливи след всеки престой в чужд, но любящ дом.

Към екипа скоро ще добавим още фантастични герои, които да помогнат на тяхната мисия 😊


Какво следва?

🐾 Разгледайте платформата.

🐾 Резервирайте гледач.

🐾 Станате гледач.

🐾 Споделете на приятели.

🐾 Свържете се с нас.


Бъдете част от нашата история и запомнете, че вече имате лесен алтернатив за престоя на вашия любимец член на семейството 😊

Tова е PetStay.